NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani îndeamnă pășcănenii să adopte câini din adăpost! (Foto)

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală au acționat pe străzile municipiului Pașcani, în ultimele zile, pentru a captura câinii comunitari, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei Pașcani, Compartimentul de Ecarisaj. Tot în aceeași postare administrația locală îi îndeamnă pe iubitorii de animale, care au posibilitatea, să adopte căței din adăpost.

Aceștia sunt o parte dintre câinii disponibili pentru adopție:

Advertisements

Pentru mai multe detalii cei interesați pot suna la numărul de telefon 0722.615.414.

Reamintim că, primăria a creat această pagină de Facebook pentru a putea ține la curent cetățenii în legătură cu activitățile de ecarisaj. Totodată, Primăria Pașcani în colaborare cu Asociația Coeur d`Asha demarează o campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie, ce va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2022. Astfel, cetățenii care doresc ca patrupedele lor să beneficieze de sterilizare trebuie să facă o programare la numărul de telefon 0785.289.002. Deținătorii trebuie să aibă la momentul respectiv o copie după cartea de identitate. În ziua sterilizării animalele nu trebuie să fie hrănite!

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Pășcănenii, tot mai uniți în lupta împotriva ApaVital și a primarului Dumitru Pantazi: “Toți consilierii în frunte cu primarul și viceprimarul, să restituie întreaga sumă pe care au primit-o de la alegeri și până acum”

Ema Roman

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă joi la 17 blocuri din Zona Deal a municipiului

Teona Gherasim

Câți bani a strâns Spitalul Municipal în două luni de zile din coplată

Oana Cordoneanu
Încarcă...