NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primăria Pașcani angajează auditori. Concursurile sunt organizate la ANFP

Pășcănenii cu studii superioare în domeniul economic, care sunt în căutarea unui loc de muncă, pot opta pentru unul din cele două posturi scoase la concurs de administrația locală.

 

Este vorba despre două posturi de auditor, clasa I, grad profesional, din cadrul aparatului de specialitate al primarului. 

Iată partea informativă a anunțului:

Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cu sediul în București, sectorul 3, Bd. Mircea Vodă, nr. 44, tronsonul III, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante de auditor, clasa I, gradul profesional superior din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Paşcani, județul Iași în data de 08.03.2017 la ora 10,00 – proba scrisă şi în maxim 5 zile lucratoare de data susținerii probei scrise – interviul.

Probele stabilite pentru concurs: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României partea a III-a (până la data de 22.02.2017 inclusiv ) la sediul A.N.F.P.

Condiţiile de participare la concurs :

– Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare,

– Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţelor economice sau în domeniul ştiinţelor juridice,

– Condiţii de vechime de  minim 9 ani, în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Mai multe informații găsiți aici: http://primariapascani.ro/primarie/anunturi/anunt-participare-concurs-45/

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

IPS Teofan îndeamnă toți preoții din zona Moldovei să se roage pentru ploaie

Redacția

Martorii lui Iehova, la un pas de interzicere în Rusia

Redacția

Trei luni cu activităţi culturale, sportive şi educative la Paşcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site