NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Atenție cum trimiteți sau primiți pachete! O pășcăneancă acuză firma de curierat că i-a desfăcut coletul care trebuia să ajungă la soțul ei, în Anglia

Mare atenție când trimiteți sau primiți colete, altfel riscați să pățiți ca o pășcăneancă care se plânge de tratamentul pe care l-a primit din partea firmei de curierat cu care lucra de trei luni de zile.

 „Aș vrea să povestesc, măcar să nu treacă și alte persoane prin ce am trecut eu”. Așa a început femeia să spună ce i s-a întâmplat. Aceasta a venit la redacție pentru a face publică pățania, dar nu a vrut să-și dezvăluie identitatea și asta pentru că locuiește singură și îi este teamă de eventuale neplăceri.

  

Mihaela C. a început să-i trimită pachete soțului ei, plecat în Anglia, în urmă cu trei luni de zile. Nu a avut niciodată probleme, în ciuda faptului că i se părea ciudat că la depunere sau primire, nu i se dădea vreo chitanță sau altceva care să ateste tranzacția. Toate acestea până săptămâna trecută când coletul trimis de joi, nu a mai ajuns la soțul ei.

Cu toate că, atât dumneaei cât și soțul au sunat la cel responsabil de transport, să-l întrebe ce s-a întâmplat, răspunsurile au fost vagi și ezitante.

În cele din urmă, oamenii au convenit cu firma de curierat, ca acel pachet să se întoarcă în țară. Zis și făcut. Pachetul a ajuns în România iar expeditorul a mers să îl ridice, așa cum era normal. Problema a fost că, ajunsă la agenție, femeia și-a găsit coletul desfăcut, și fără multe din lucrurile care trebuiau să ajungă la soțul ei.

„Au fost niște probleme întrucât coletul trebuia să ajungă exact unde locuiește soțul meu, pentru că firma lucrează door of door. Patronul firmei mi-a spus că nu poate să-i ducă pachetul la ușă și pentru asta soțul trebuie să meargă într-o altă locație de unde să ia pachetul. Deși i s-a propus să aducă pachetul măcar la jumătatea distanței, managerul nu a acceptat. Până la urmă am stabilit de comun acord ca pachetul să fie adus înapoi în România. Când am ajuns la agenție, am văzut mai multe colete care erau acolo, printre care și al meu, desfăcut.  Din pachet dispăruseră foarte multe lucruri”, ne-a declarat aceasta.

Pășcăneanca a refuzat să ridice pachetul desigilat și a făcut plângere la Poliție, sperând ca cineva să plătească pentru ce s-a întâmplat.

Reporterii NewsPașcani.com l-au contactat telefonic pe administratorul firmei de curierat, Johnny Trans, pentru a-i cere un punct de vedere. Acesta a declarat că pachetul cu pricina nu a ajuns la destinatar pentru că nu a fost plătită suma necesară pentru acest lucru.

Cu privire la faptul că expeditorul acuză că acel colet a revenit în țară, desfăcut și cu lucruri lipsă, ni s-a răspuns că existau niște pachete de țigări care au fost confiscate și pentru care firma de curierat a luat amendă.

Femeia ne-a declarat că regretă acum că nu a cerut niciodată o chitanță, factură sau orice alt act care să ateste tranzacțiile pe care le-a efectuat. A avut mereu încredere și nu a cerut să știe mai mult decât i s-a spus. După această întâmplare, îi sfătuiește pe toți oamenii care trimit și/sau primesc colete în țară sau în străinătate, să fie cu băgare de seamă în mâna cui își lasă bunurile.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Bucătăria și meșteșugurile tradiționale moldovenești au ajuns și pe străzile Pașcaniului

Răzvan Grecu

Sfârșit de coșmar pentru mai multe familii din comuna A.I. Cuza amenințate de râul Siret

Redacția

Vreme neobișnuit de caldă în țară. Cum vom avea de suferit cu toții la vară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site