RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani a început să planteze copaci pe raza municipiului

Odată cu începerea  acțiunii de curățenie de primăvară, angajații de la Seră au ieșit astăzi pentru a planta puieți pe raza municipiului.

 

Zonele în care se lucrează sunt strada Gării, în special în zona Lacului Peștișorul cât și vizavi, între linia ferată și bordura de la stradă.  Aici angajații vor planta un total de 1.200 de puieți din speciile salcâm și arbuști, dintre care 200 în parcul Lacului Peștișorul, pe marginea acestuia, iar alți 1.000 între linia ferată și stradă. În a doua locație se dorește un cordon de copaci în viitor care să mai reducă din poluarea fonică a trenurilor care trec prin zonă.  Mai mult, municipalitatea dorește prin această metodă să mărească suprafața de spațiu verde pe cap de locuitor.

  

”Zonele în care se vor planta copaci sunt pe marginea lacului Peștișorul și pe strada Gării, în sectorul dintre calea ferată și bordură.  Aici dorim să prevenim poluarea fonică de la trenuri” , ne-a declarat Cristi Lorenț, șeful de la Serviciul Sere din Cadrul Primăriei Pașcani .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ședință ordinară de CL cu 23 de proiecte pe ordinea de zi

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi refuză să mai țină audiențele cu cetățenii! Viceprimarul a preluat această sarcină!

Iulia Huțanu

Sprijin pentru igienizarea subsolurilor: O propunere care încă este în analiză la Pașcani!

Marius Parteni
Încarcă...