NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Oaspeți americani la liceul Moldova din Târgu Frumos

Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos a fost astăzi în sărbătoare. Acesta a primit vizita prim-vicepreședintui Asociației Internaționale a Cluburilor Lions Internațional din Statele Unite ale Americii, Joe Preston, directorul internațional Dr. Benedict Ancar și guvernatorul districtului 124 Lions Romania, Dr. Mirela Grigorovici, insoțiți de alți reprezentanți ai cluburilor Lions din țară.

Oaspeții au fost întâmpinați de elevi îmbrăcați în costum național care i-au servit cu pâine și sare. Primarul Ionel Vatamanu i-a înmânat o plachetă lui Joe Preston, ca semn de mulțumire pentru tot ce a făcut pentru liceul „Moldova”. Oaspeții au vizitat unitatea școlară, studiourile de gastronomie, igienă și estetică personală, atelierele de origami, fimo, precum și toate celelalte spații ale instituției de învățământ, iar elevii nevăzători au susținut un spectacol.

Liceul „Moldova” din Târgu Frumos are 53 de ani de existență și este unic în zona Moldovei, școlarizează elevi nevăzători și cu resturi de vedere din județele limitrofe Iașului. Există clasă pregătitoare până la liceu, sunt 118 elevi școlarizați care provin din familii sau Centre de Plasament.  

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Clubul Copiilor și-a deschis porțile. Spectacol de rămas bun a profesorului de muzică Gheorghe Arșinel

Oana Cordoneanu

Miracolul Crăciunului – spectacol organizat de elevii Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu” (VIDEO)

Ema Roman

Fondul clasei/școlii, interzis dacă banii sunt strânși prin implicarea elevilor sau profesorilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site