NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria dezafectează un parc de joacă din zona centrală, pentru a amenaja un altul în apropierea pieței din deal

Proiect ciudat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din data de 31 mai. Consilierii vor avea în față un material prin care trebuie să dea destinația unui teren pentru amenajarea unui parc de joacă. Vorbim de o suprafață de 1.092 mp situată în fața Centralei Termice 11 din apropierea pieței deal.

 

Paul Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că pe o suprafață de 624 mp va fi cu mobilierul specific locurilor de joacă, în timp ce diferența va rămâne spațiu verde.

  

 Studiind acest proiect mai toți ne ducem cu gândul că vor exista mai multe astfel de locuri în municipiu. Din păcate nu este așa. Terenul destinat acestui parc va fi ocupat de mobilierul provenit din altul. Primăria dezafectează parcul din apropierea blocului T1, un motiv fiind și locatarii din zonă care s-au plâns de zgomote.

Advertisements

 Viceprimarul Vasile Axinte susține că de pe locația din zona centrală va dispărea pietrișul și va fi amenajat spațiul verde.   

Advertisements

 

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Acuze cu privire la incendiul de la depozitul de gunoi din Valea Seacă

Marius Parteni

Administratorul public, Gică Zanet, nemulţumit de salariul net de 5.600 de lei pe care-l câştigă în Primărie! Cum comentezi? (VIDEO)

Răzvan Grecu

AgroComplex solicită expertiză asupra prejudiciului stabilit de DNA. Iată ce au mai declarat cei audiați!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site