NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria declanșează lupta contra celor care depozitează ilegal gunoiul

Inspectorii de la Garda de Mediu, alături de reprezentanții ai Apelor Române și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași au venit în control ieri la Pașcani. Acești au verificat zonele unde există risc de inundații. Astfel, s-au deplasat la Gâștești și Sodomeni, acolo unde atunci când plouă torențial se adună ape pluviale.

 

Inspectorii au descoperit un depozit de gunoi necontrolat pe raza suburbiei Gâștești. Viceprimarul Vasile Axinte  ne-a confirmat astăzi prezența inspectorilor la Pașcani și a declarat reporterilor noștri că zonele unde au fost descoperite depozite necontrolate vor fi curățate. Mai mult, administrația locală urmează să amplaseze plăcuțe de avertizare pe care va fi inscripționat ”Interzis depozitarea gunoaielor menajere”, iar cei ce nu vor respecta legea vor fi amendați cu sume cuprinse între 1000 și 100.000 lei , în funcție de cantitatea și tipul de gunoi depozitat ilegal.

  

”A fost de la Garda de Mediu un control ieri, împreună cu cei de la Apele Române și ISU. Au verificat în special zonele unde pot să apară pericol de inundații, la Gâștești, Sodomeni sunt acele râpe unde se adună ape pluviale atunci când plouă torențial. Am fost să vedem dacă nu sunt blocate cu gunoaie. Au fost găsite depozite de gunoaie necontrolate la Gâștești și am luat măsura imediată să intervenim să-l scoatem de acolo. Ca măsură preventivă în aceste zone vulnerabile vom monta niște stâlpi cu plăcuțe de avertizare”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Căminul Cultural din Lunca Pașcani – abandonat de autorități: Firma care se ocupă de investiție se joacă cu șefii municipiului!

Marius Parteni

Comisia care se va ocupa de organizarea Zilelor Municipiului Pașcani a fost stabilită. NewsPascani.com te invită să faci o propunere

Răzvan Grecu

Furnizarea apei este întreruptă pe strada Mihai Eminescu din Municipiul Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site