NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un copil de 5 ani bolnav de leucemie are nevoie de ajutor. Elevii de la Clubul Copiilor organizează un concert caritabil

Elevii Clubului Copiilor din Pașcani s-au mobilizat și vor organiza un concert caritabil pentru a ajuta un copil în vârstă de doar 5 ani, care duce o luptă grea cu o boală necruțătoare. Micuțul a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică.

 Banii strânși din biletele puse în vânzare la școlile din municipiu vor fi donați lui Matei Nedelcu, un copil din Iași. El este pacientul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” Iaşi, aflându-se în evidenţa Clinicii IV Pediatrie din luna martie 2014. Spectacolul va avea loc pe data de 15 mai, ora 16.00 la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu, iar prețul unui bilet este de 5 lei.

Pentru cei care doresc să îl ajute pe Matei să urmeze un tratament în străinătate, s-au deschis două conturi pe numele lui – Nedelcu Matei -, în lei şi în euro, la Alpha Bank România:

  

Contul în lei – RO42BUCU1031031011375RON
Contul în EURO – RO32BUCU1031031011378EUR

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Mateo a ajuns din nou la spitalul din Turcia, din cauza indiferenței medicilor din Pașcani!

Oana Cordoneanu

Cazul preotului sinucigaş: conflictul deschis dintre soţia părintelui şi soacră, în instanţă

Redacția

Patriarhul sare peste capul lui Cîțu. A anunțat că slujbele de Paști vor fi ținute în biserică și nu afară cum spusese premierul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site