RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria convoacă ApaVital la o întâlnire pe tema apei nefacturate. Cetățenii au obținut aprobare să participe

Administrația din Pașcani organizează miercuri, 7 ianuarie, o întâlnire cu reprezentanții ApaVital, în vederea identificării soluției legale pentru ca apa consumată de populația care nu are contracte să fie achitată către operatorul județean.

La întâlnire a fost invitată să participe și conducerea Prest Serv Apă SA. Și cetățenii vor fi prezenți miercuri la această acțiune.

Primăria Pașcani este cea care organizează întâlnirea.”Scopul este acela de a fi identificate soluțiile legale de achitare a consumurilor“, a susținut Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

  

Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al ApaVital Iași, a declarat pentru Actualitatea Tv că reprezentanții operatorului județean au dat curs tuturor invitațiilor.”Am fost prezenți mereu la asemenea discuții. Nu cred că nu vom fi la Pașcani miercuri“, a susținut Răzvan Manolache.

Reprezentanții societății civile au mers astăzi la sediul Primăriei pentru a obține de la primarul Dumitru Pantazi acceptul de a fi prezenți la discuții.“L-am informat pe domnul primar că dorim să fim prezenți în sală. Dumnealui s-a arătat deschis și a acceptat acest lucru. Putem participa, dar cu condiția de a adresa întrebări la final”, a subliniat Ion Moțatu.

Ora și locul de desfășurare al întâlnirii urmează a fi anunțate de Primăria Pașcani în decursul zilei de mâine.     

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Demersuri pentru organizarea unui protest autorizat la nivel național, dacă solicitările fermierilor nu vor fi soluționate!

Redacția

O problemă la sistemul de pompare de la Moțca ar putea lăsa municipiul fără apă potabilă

Răzvan Grecu

Cum va fi vremea de Sarbatori in Moldova

Redacția
Încarcă...