NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lista cu artiștii aleși pentru a concerta de Zilele Orașului a fost anulată. Primăria a schimbat firma desemnată inițial să organizeze evenimentul

Primăria a renunțat la societatea din Suceava pe care o selectase pentru a organiza „Zilele Orașului”. De astăzi dimineață, viceprimarul, Vasile Axinte, a început negocierile cu cealaltă societatea care a depus ofertă.

Este vorba despre „Axial Music”, din Bacău, societate care a mai organizat și în trecut acest eveniment la Pașcani.

Motivul pentru care s-a renunțat la serviciile societății sucevene au fost explicate de viceprimar:

  

„Nu erau serioși. Ne-au prezentat o listă cu prețuri mici, dar când am început discuțiile pentru a primi confirmarea din partea artiștilor ne-am confruntat cu fel de fel de probleme. Fie artiștii nu erau disponibili, sumele prezentate în ofertă erau de fapt mai mari, și lucrurile nu se legau. Discutăm acum cu cei din Bacău și sperăm să încropim o listă cu artiști. ” a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Date fiind acest lucruri, sunt șanse ca multe din numele de artiști vehiculate în presă în ultima vreme să nu mai ajungă la Pașcani, marea problemă fiind banii.

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Autogara privată de la Gară funcționează ilegal. Primăria a somat societatea ce o administrează să elibereze terenul!

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi a decis cine sunt persoanele care vor interveni în cazul unei catastrofe la Pașcani (DOC)

Răzvan Grecu

Comisia juridică nu este de acord cu angajare unui avocat pentru procesul în care se contestă decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor cu privire la licitația PIDU!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site