NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Constantin-Adrian Blănaru este oficial noul subprefect al județului Iași

Constantin-Adrian Blănaru este oficial noul subprefect la judeţului Iaşi. În şedinţa de luni după-amiază, Guvernul a adoptat o „hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Iaşi de către domnul Blănaru Constantin-Adrian”.

 El o înlocuieşte pe Valentina Iosub, care a demisionat la sfârşitul lunii trecute. Blănaru este consilier superior la APIA Neamţ. În vârstă de 47 de ani fără trei zile, Constantin Blănaru are un CV bogat: 20 de ani de carieră universitară, care se suprapun parţial cu funcţii în administraţia ieşeană, la Consiliul Judeţean, la Direcţia Regională de Finanţe şi în Primăria Iaşi, ca director general, respectiv administrator la Compania de Transport Public. De un an şi jumătate, este consilier superior la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Centrul Judeţean Neamţ.

Își va lua funcția în primire odată cu instalarea sa în prezența unui secretar de stat de la Ministerul Afacerilor Interne – lucru care s-ar putea întâmpla chiar de ziua lui.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Comercianții de la Zilele Municipiului, au ajuns deja în oraș. Viceprimarul le împarte spațiile

Ema Roman

Numeroase întreruperi de curent în ultimele săptămâni la Cristești. Reclamație depusă la Protecția Consumatorului

Oana Cordoneanu

De ce taxe scăpăm de la 1 februarie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site