RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PDL și PP DD nu vor vota revocarea Regulamentului de Comerț Stradal. PNL și PSD iau hotărârea miercuri!

Regulamentul de comerț stradal ce reglementează funcționarea teraselor din municipiu și comerțul produselor alimentare și nealimentare de pe domeniul public este subiect de controverse între consilierii locali și actuala administrație publică.

 

 Astfel,  PDL și PP DD nu sunt de acord cu revocarea acestui regulament. O parte dintre consilierii locali ai acestor partide au declarat răspicat că regulamentul este unul bun, însă dacă executivul consideră că unele articole nu sunt bune poate propune revocarea acestora însă nu revocarea întregului regulament.

  

 ”Regulamentul este bun. Se pune în discuție dacă a fost adoptat legal. Există instanțe care să stabilească asta. PDL nu va vota revocarea acestui regulament” , a declarat Ioan Ioniță consilier PDL.

 ”Eu înțeleg să revoci un Regulament, dar să-l înlocuiești cu unul nou. Dacă sunt articole care nu plac executivului să propună revocarea lor, nu a întregului regulament. Cum vor funcționa terasele și ceilalți comercianți stradali fără un astfel de regulament? PP DD nu va vota revocarea fără supunerea la vot a unuia nou!” a declarat Dregoș Voinea consilier local din partea PP DD.

 Cu doar două zile înaintea ședinței de Consiliu Local există două partide care încă nu au hotărât cum votează în privința revocării Regulamentului Comerțului Stradal. Este vorba despre PSD și PNL, formațiuni care vor hotărâ acest lucru înaintea ședinței de miercuri.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Bataie pe plombarea drumurilor din judet

Redacția

Automotorul produs de “Electroputere VFU” scos în teste pe calea ferată

Arteni Denisa Mădălina

Primăria a trimis PNL să strângă semnături pentru Iohannis în parc sau pe stadion, în baza unei dispoziții de primar controversate

Răzvan Grecu
Încarcă...