RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a început curățenia de primăvară în Pașcani

A venit primăvara, iar autoritățile au demarat luna curăţeniei în municipiul Pașcani. Potrivit programului întocmit de Primărie, beneficiarii ajutorului  minim garantat au început de astăzi acțiunea de curățare a străzilor și spațiilor verzi.

Aceștia au început să curețe materialul rămas lângă trotuare în urma acțiunii de deszăpezire din iarnă, pe care îl mătură și îl cară cu remorcile, iar mai apoi străzile vor fi spălate.

 „Se scoate surplusul de pământ unde sunt copacii plantați. Acțiunea continuă la Școala „Ion Creangă”, apoi la podul peste pasajul de cale-ferată până la ieșirea din Pașcani spre Blăgești. Se curăță rigolele în oraș de nisip și nămol, apoi intervine mașina cu perii, și vor spăla cu cisterna străzile. Va urma și un program de văruit copacii, plantat flori, pomi,arbuști ornamentali. După ce vom finaliza această acțiune, în vară începem amenajarea de jardinire, se va pune gazon, flori, vrem  să schimbăm aspectul orașului”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

O grădiniță nouă, modernizarea unei săli de sport și a Aleii Parcului vor fi proiectate începând de săptămâna viitoare

Răzvan Grecu

Civilizaţia mai întârzie la Paşcani: Regulamentul pentru animalele domestice şi de companie a fost respins

Ema Roman

O nouă avarie! UPDATE -Conform Apavital, furnizarea apei va fi reluată la ora 24.00!

Redacția
Încarcă...