NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a comandat, PSA a executat, plata s-a blocat! (DOC)

Una din lucrările de investiții realizată în perioada 2013 – 2014 de fostul operator Prest Serv Apă SA, nu a mai fost decontată de Primăria Pașcani. Este vorba despre o lucrare la rețeaua de canalizare, estimată la 137.733 lei.

PSA Pașcani a executat lucrarea de reabilitare și extindere sistem de canalizare în municipiu, strada Vatra, iar în anul 2015 a fost încheiat între PSA și Primărie procesul verbal de recepție. Porțiunea respectivă de stradă a fost ulterior reabilitată printr-un credit de către Primărie.

 Contravaloarea lucrării nu a mai fost achitată către executant, astfel că în anul 2017 fostul operator a deschis proces. La începutul lunii februarie, anul curent, PSA a fost informată că a pierdut procesul întrucât Primăria a arătat în instanță că fostul operator datora bani pentru redevență. Conform informațiilor depuse la instanță, Primăria avea de încasat peste 3,5 milioane lei.   

  

 PSA a solicitat plata dobânzii legale penalizatoare aferente și a cheltuielilor de judecată, în acest proces. Reprezentanții fostului operator au anunțat că vor face recurs în acest caz.

 proces PSA 

 

 

Advertisements

Related posts

Curtea de Apel Iași a amânat decizia într-un proces în care municipiul solicită 4 milioane de lei

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile, întreruptă în localitățile Soci și Miroslovești

Redacția

Tichetele de vacanţă vor fi electronice. Se vor da până la data de 1 iulie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site