NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a anunțat presa că poate participa la audierile Laurei Pașcu în comisia de disciplină! Funcționarul public acuză conducerea municipiului de exces de putere

Primăria municipiului Pașcani a afișat pe pagina sa de internet invitația către mass media de a participa la audierile din cadrul comisiei de disciplină, în care a fost convocat de către primarul Dumitru Pantazi, coordonatorul Compartimentului de Achiziții Publice din Primărie, Laura Pașcu.

 

Aceasta a făcut o postare pe internet și a anunțat că imediat după comisie, va face o declarație de presă. Speța e simplă: funcționarul public este acuzat că a postat pe internet o dispoziție de primar. Administratorul public, Gică Zanet, susține că acel document este unul secret, pentru că are caracter individual. Conform legii însă, dispoziția de primar, ca orice act administrativ, este publică și nu constituie un secret de serviciu.

Laura Pașcu solicitat, la rândul ei, reclamantului Gică Zanet, să fie și el prezent la lucrări. Funcționarul public a mai acuzat conducerea Primăriei de emiterea cu exces de putere a unor acte administrative, fără a fi avizate de juriștii Primăriei.

Ședința comisiei de disciplină va avea loc luni, 26 august, de la ora 11.00.

 

Advertisements

Related posts

Cum explică reprezentanții ApaVital avaria ce a lăsat orașul fără apă

Marius Parteni

Agenții economici pot răsufla ușurați: Postul pluviometric din Boșteni va fi desființat. Cantitatea de precipitații va fi stabilită din curtea Primăriei

Ema Roman

Directorul de la Eco Salubritate despre deciziile judecătorilor în cazul angajaților care au câștigat procesele:”Nu comentez decizia judecătorilor”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site