RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Președintele Parlamentului European, spitalizat din cauza unei pneumonii

David Sassoli, peşedintele Parlamentului European, a fost diagnosticat cu pneumonsie și se află internat în spital, a anunțat Roberto Cuillo, purtătorul de cuvânt al acestuia.

Sassoli, în vârstă de 65 de ani, a fost internat miercuri, 15 septembrie, dar până astăzi nu s-a știut că a fost internat în spital, potrivit swissinfo.ro.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, el a avut febră mare în noaptea de marți până miercuri, așa că a decis să meargă la Spitalul Civil din Strasbourg.

Un atac armat cu sânge rece a avut loc la o universitate din Rusia. Studenții au sărit pe geamuri. Primele declarații ale lui Vladimir Putin

  

20 Sep, 23:48 | Știri externe

O tânără de 19 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea

20 Sep, 19:48 | Știri externe

OMS recomandă majorarea impozitelor pe alcool în Europa pentru a combate cancerul: 85.000 de decese sunt estimate a fi cauzate de alcool, în fiecare an

20 Sep, 18:17 | Știri externe

După efectuarea analizelor medicale necesare, s-a stabilit că are pneumonie.

Testele pentru coronavirus care au fost efectuate au ieșit negative, a mai spus acesta.

El nu a fost prezent la discursul privind starea Uniunii susţinut de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vladimir Putin, în vizită cu ”servieta nucleară”?

Redacția

ANALIZĂ | Spionii occidentali încearcă să pătrundă în mintea președintelui Rusiei: „Imaginea pe care o are despre el însuși nu permite eșecul sau slăbiciunea. Un Putin încolțit și slăbit este un Putin mai periculos”

Redacția

BREAKING NEWS. A murit Silvio Berlusconi. Fostul premier al Italiei avea 86 de ani

Redacția
Încarcă...