RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Președintele Klaus Iohannis, fotografiat pe terenul de golf alături de soție

O fotografie la golf în care apar preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, a fost publicată vineri de jurnaliştii de la Ziarul ”Unirea” din Alba Iulia.

FOTO: Ziarul Unirea

FOTO: Ziarul Unirea

Apetența pentru golf a președintelui Klaus Iohannis s-a manifestat și în această săptămână, după cum arată jurnaliștii de la ziarul ”Unirea” din Alba iulia. Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost fotografiați pe terenul de golf din localitatea Pianu de Jos, judeţul Alba.

  

Imaginea a fost surprinsă chiar vineri, 29 martie, iar președinte Iohannis apare purtând pantaloni scurți albi şi tricou roşu.

Preşedintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din judeţul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse. Potrivit acestora, preşedintele ar mai fi fost şi în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoţit de prima doamnă, Carmen Iohannis”, notează Ziarul Unirea.

 Klaus Iohannis a fost văzut şi în trecut pe terenul de golf „Paul Tomiţă” din localitatea Pianu de Jos.

În septembrie 2021, prezent la acelaşi club de golf,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dezbatere în Parlamentul European privind votul dat împotriva aderării României la Schengen

Redacția

​Edmond Niculușcă a demisionat din funcția de director adjunct al Administrației pentru Consolidări din Primăria Capitalei

Redacția

Armata rusă a distrus un pod pentru a întrerupe conexiunile către estul Ucrainei / Forțele ucrainene au respins 18 atacuri rusești în ultimele 24 de ore / Cum arată situația la zi pe front. Tacticile Rusiei

Redacția
Încarcă...