RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, după suspendarea Simonei Halep: ”Dacă judecătorii au considerat că a fost atât de grav, de ce le-a trebuit atât de mult timp să ia această hotărâre. Pe mine asta mă intrigă foarte tare”

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, că suspendarea Simonei Halep pentru patru ani este extrem de dură şi este convins că jucătoarea va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), transmite News.ro.

Advertisements

„Din punctul meu de vedere, este o decizie extrem de dură. Aş vrea să evit să fac o declaraţie până nu va face echipa de avocaţi o declaraţie, până nu va face Simona o declaraţie şi apoi să comentăm şi noi. Noi ştim prea puţine comparativ cu ce ştiu ei. Cu siguranţă va fi un recurs, cu siguranţă va fi un recurs la TAS, aşa cum am zis. Da, să aşteptăm câteva zile să vedem ce declaraţii vor fi făcute şi apoi ne vom pronunţa şi noi. Dacă judecătorii au considerat că a fost atât de grav, de ce le-a trebuit atât de mult timp să ia această hotărâre. Pe mine asta mă intrigă foarte tare. Domn’e, dacă ei erau convinşi şi aveau argumentele necesare că ea a încălcat extrem de grav codul, atunci trebuia să dea verdictul ăsta mai repede. De ce să o ţii atât când tu erai convins că ai argumentele necesare să o suspenzi aproape maxim? Din ce cunosc eu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Turcia spune că unele țări trebui să țină legătură cu Moscova: „Dacă toată lumea arde punțile cu Rusia, atunci cine va mai vorbi cu ei?”

Redacția

[P] Ce restricții impuse în vederea limitării răspândirii Covid – 19 îi nemulțumesc cel mai tare pe români?

Redacția

Divergenţe în Coaliţie. Temele pe care se contrazic PSD şi PNL la început de 2022

Redacția
Încarcă...