RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un cadavru mumificat, vechi de 800 de ani, descoperit într-o geantă pentru transportat mâncare, în Peru. Ce spun autoritățile

Un cadavru mumificat, vechi de aproximativ 800 de ani, a fost găsit într-o geantă destinată transportului de alimente în Peru, au declarat autoritățile din țara sud-americană.

Fotografiile publicate de Direcția de Cultură din orașul Puno arată un schelet în poziție fetală, întins într-o pungă roșie cu căptușeală interioară reflectorizantă, folosită în mod obișnuit de companiile de livrare a alimentelor.

Direcția a informat că trupul „unui bărbat adult mumificat”, cu o „vechime relativă de 600 până la 800 de ani”, a fost descoperit în timpul unei operațiuni comune cu Poliția Națională din Peru.

Cadavrul a devenit, după descoperie, proprietate a statului, în temeiul legilor privind patrimoniul național.

Advertisements
  

Noticias Sin Filtro Puno TV a publicat un interviu cu un bărbat, pe numele său Cesar, care a declarat că mumia i-ar aparține.

„Doarme în dormitorul meu, cu mine. Acolo e patul meu, televizorul, și, lângă, este Juanita. E ca și cum, dacă îmi ierți expresia, ca și cum ar fi prietena mea spirituală” a spus el pentru presă, folosind numele pe care i l-ar fi dat cadavrului.

Analizele efectuate ulterior au arătat că trupul ar fi al unui bărbat, nu al unei femei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Viktor Orban: Eurodeputaţii implicaţi în Qatargate ar putea forma o echipă de fotbal în închisoare

Redacția

Cel mai puternic cartel al drogurilor, destructurat! Cine sunt narcotraficanții care făceau legea în Europa și la Dubai

Redacția

Capăt de linie! Unde vor ajunge lucrurile unui celebru CRIMINAL în serie, care a murit la 76 de ani

Redacția
Încarcă...