NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preşedintele Comisiei SRI din Parlament: Primarii municipiilor reşedinţă de judeţ trebuie să fie incluşi pe lista beneficiarilor de informaţii

„Membrii Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI au efectuat o vizită de lucru la Galaţi, la Direcţia Regională de Informaţii Moldova Sud a Serviciului Român de Informaţii, cu competenţe în judeţele Galaţi (sediul principal), Bacău, Brăila, Buzău şi Vrancea”, a transmis Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii, potrivit unui comunicat de presă. 

Senatorul Cristian Chirteş, preşedintele Comisiei SRI din Parlament a transmis că a discutat la Galacu cu privire la faptul că modificzarea legilor securităţii nu mai suportă amânare. 

Advertisements

„Am participat, alături de colegii din Comisie, la o activitate de control parlamentar la Galaţi, unde am avut mai multe întâlniri cu conducerea SRI din regiunea Moldova Sud. A fost o acţiune care figura în planul nostru de control pe acest an. Deplasarea Comisiei în teritoriu a fost amănunţit pregătită şi am avut astfel, la Galaţi, o serie de discuţii foarte aplicate, concrete, referitoare la organizarea şi activitatea direcţiei, la principalele riscuri de securitate în regiune, cum ar fi migraţia sau ameninţările transfrontaliere, dar şi despre adaptarea operaţiunilor şi a resursei umane la noile provocări generate de pandemia de Covid-19. Am discutat şi la Galaţi despre faptul că schimbarea legilor securităţii nu mai suportă amânare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Scandalul "Sectorul 0": USR a început strângerea de semnături pentru demiterea primarului din Mogoșoaia

Redacția

Gazprom avertizează că ar putea sista o altă sursă de gaze către Europa/ Anunțul vine la câteva ore după scurgerile de gaz și exploziile de la gazoductele Nord Stream, considerate de germani și ucraineni acte de sabotaj ale rușilor

Redacția

Guvernul vrea să îți dea bani de nuntă și botez / Cât ai putea primi prin credit garantat de stat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site