RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Explicațiile lui Edi Iordănescu după umilința suferită de FCSB pe terenul rivalilor de la CFR Cluj

​Fără antrenor principal după demiterea lui Marius Șumudică, CFR Cluj a câștigat de-o manieră categorică derbiul cu FCSB (4-1) din cadrul etapei a șaptea a Ligii 1 la fotbal. La finalul duelului, Edi Iordănescu (tehnicianul bucureștenilor) a recunoscut supremația adversarului.

XXXEdi Iordănescu: Asta este diferenţa în momentul de faţă

“Consider că a fost o partidă pierdută la un scor greu de digerat. Felicit adversarul, nu e întâmplător campioana României şi echipa care este detaşat pe locul I. Au arătat valoare, au arătat experienţă, au trecut şi peste toate problemele care au fost în ultima perioadă aici şi mă aşteptam la asta, pentru că eu cunosc grupul foarte bine.

Le cer suporterilor scuze în numele echipei, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că asta este diferenţa în momentul de faţă, ăsta ne este statutul şi doar conştientizând nivelul la care suntem putem să reparăm lucrurile şi să creştem.

  

E foarte greu să vorbim despre titlu atât timp cât arătăm atâta naivitate, atât timp cât arătăm atâta fragilitate. Prima repriză nu a fost rea. Am avut două, trei ocazii, nu a avut ocazii CFR-ul, au intrat în careu foarte rar spre deloc şi vine un gol pe o execuţie cu multă şansă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Anticorpi monoclonali și noi medicamente: iată care sunt aliații vaccinului Covid

Redacția

Rareș Bogdan, ironii legate de variantele de candidat independent: Eu nu îl cunosc pe Cîrstoiu. E doctor de dinți. Nu, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii

Redacția

Lotus încheie testele cu sedanul electric Emeya

Redacția
Încarcă...