NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul rus: „Situaţia se modifică rapid. Occidentul sporeşte presiunea sancţiunilor”

Rusia a recunoscut vineri că se înregistrează o creştere a presiunii sancţiunilor impuse de Occident în pofida efectului negativ al restricţiilor economice chiar asupra ţărilor care promovează o astfel de politică, transmite EFE, preluată de Agerpres.

Mihail MisustinFoto: en.kremlin.ru

„Situaţia se modifică rapid. Occidentul colectiv sporeşte presiunea sancţiunilor împotriva Rusiei şi Belarusului, în pofida faptului că promotorii lor sunt afectaţi de consecinţele negative ale acestei politici”, a declarat premierul rus Mihail Mişustin, în Kârgâzstan, citat de agenţia oficială rusă RIA Novosti.

  

Într-o intervenţie în Consiliul Interguvernamental al Uniunii Economice Euroasiatice (UEE, din care fac parte Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan şi Rusia), Mişustin a evidenţiat rolul acestei organizaţii într-un moment în care sistemul economic şi comercial global este zguduit de la temelie.

Advertisements

„Statele occidentale încearcă să acuze ţara noastră de criza alimentară globală, fiind extrem de conştiente că actuala situaţie reprezintă consecinţa directă a acţiunilor lor”, a susţinut el.

Advertisements

Mişustin a spus că ”sancţiunile antiruse” au agravat tendinţele negative globale, în contextul în care băncile şi instituţiile financiare au încetat să mai acorde credite şi să mai asigure contractele de vânzare de alimente şi fertilizant din Ru

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Trupele armate care și-au încheiat misiunea din Afganistan defilează pe sub Arcul de Triumf / Traficul, blocat în nordul Capitalei în mijlocul săptămânii

Redacția

Emma Răducanu vs Leylah Fernandez în finala US Open – Generația tânără a pus stăpânire pe turneul de la New York

Redacția

LIVE Ziua 28 de război. Guvernul SUA apreciază că membri ai forțelor Rusiei au comis crime de război în Ucraina / Stoltenberg avertizează din nou: Folosirea de arme chimice de către Rusia ar „schimba total natura conflictului”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site