NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Premierul României atenționat de situația bazelor sportive din județul Iași

Un parlamentar de Iași solicită primului ministru al României să prezinte o informare cu privire la stadiul lucrărilor la bazele sportive din mediul rural, începute prin Programul de Dezvoltare a Infrastructurii din aceste zone.

 

  

Demersul aparține senatorului PSD Sorin Lazăr.Parlamentarul ieșean dorește să obțină de la Guvernul României o situație din care să rezulte fondurile alocate pe județ pentru bazele sportive. O asemenea situație ar ajuta autoritățile centrale și județene să prioritizeze investițiile în zonele rurale.

 ”Am solicitat primului ministru o informare cu privire la unitățile teritorial-administrative care au primit fonduri pentru execuția unor lucrări în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii unor baze sportive, care sunt categoriile de beneficiari și ultimile raportări cu privire la situația lucrărilor executate”, ne-a declarat senatorul PSD Sorin Lazăr.        

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Programul mijloacelor de transport în comun în mini-vacanța de Sf. Maria

Diana Marcu

Primarii, singurii responsabili de indexarea taxelor locale

Redacția

Strategia de dezvoltare a municipiului va fi dezbătută mâine în ședință publică. Grupul de inițiativă Locală a anunțat că pășcănenii vor veni în număr mare pentru a protesta împotriva sistării apei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site