NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul, încolțit de aleșii locali cu un noian de revendicări. Ce avertisment au transmis primarii

Reprezentanții aleșilor locali din România au descins la Guvern pentru a cere mai mulți bani pentru comunitățile lor, în special pentru a face față facturilor la energie, însă și pentru a solicita clarificarea legislației, dat fiind că unele prevederi din Codul Fiscal modificat se bat cap în cap.

INSTANT CIUCA CARBURANT 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg

Nicolae Ciucă a fost încolțit de aleșii locali FOTO Inquam Photos

Principalele probleme ale aleșilor locali au fost: nivelul salarizării din unitățile administrativ teritoriale (UAT), banii pentru plata facturilor și accelerarea alocării de fonduri pentru proiectele aflate în lucru sau cele viitoare, însă și neclaritățile din Codul Fiscal, după modificarea de acum o lună.

Advertisements
  

Din partea lui Nicolae Ciucă au venit doar promisiuni, unele cu jumătate de gură. Potrivit unor surse participante, Ciucă le-a promis că în toamnă ar urma ajungă unele sume de bani pentru plata facturilor și că va încerca să sprijine fiecare UAT să nu ajungă în incapacitate de plată. De asemenea, în comunicatul oficial al Guvernului, Nicolae Ciucă a susținut că „intră în linie dreaptă și Programul Anghel Saligny”, însă până în prezent, nici măcar lista finală de investiții nu e gata, iar la capitolul plăți a fost autorizată una singură.

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Preşedintele Poloniei: Vrem o apărare avansată a NATO, nu doar o prezenţă avansată. Vrem ca numărul trupelor trimise să fie mult mai mare

Redacția

Cum se trăiește în țara care nu există

Redacția

Klaus Iohannis a eliberat din funcţie mai mulţi magistraţi, printre care şi un procuror condamnat definitiv

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site