NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Premierul Ciucă s-a întâlnit cu reprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene și ai Asociației Municipiilor

Premierul României s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentanții Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România și ai Asociației Municipiilor din România.

Nicolae Ciuca FOTO gov.ro

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a continuat seria consultărilor cu autoritățile local FOTO: gov.ro

Potrivit comunicatului transmis de Guvern, discuțiile s-au concentrat asupra temelor legate de implementarea proiectelor guvernamentale de investiții, descentralizare, finanțarea măsurilor de asistență socială, asigurarea continuității furnizării de energie în sistem centralizat și pregătirea pentru iarnă, măsurile pentru începerea anului școlar și modificarea legislației în diferite sectoare pentru sprijinirea comunităților locale.

  

„Continuăm să oferim susținere autorităților locale pentru a pune în aplicare politicile guvernamentale de asistență socială și pregătim împreună începerea anului școlar și asigurarea energiei pentru iarna 2022-2023 în condițiile aplicării măsurilor de protecție stabilite de Guvern. În paralel însă, continuăm să acordăm importanța cuvenită investițiilor locale – extinderea rețelelor de apă și gaze naturale, renovarea și modernizarea unităților școlare, spitalelor și centrelor medicale, reabilitarea și extinderea infrastructurii locale de transport. Fondurile naționale și europene alocate investițiilor aduc rezultate concrete și așteptate de mulți ani de români”, a afirmat premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

Advertisements
Advertisements

În cadrul discuțiilor dintre premier și cele două asociații „au fost abordate și teme legate de finanțarea politicilor sociale,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cristian Ghinea: Implementarea PNRR poate fi pusă în pericol „doar dacă suntem foarte stupizi noi, ca ţară”

Redacția

30 de elicoptere de luptă americane vor ajunge în România în următoarea perioadă

Redacția

VIDEO Joe Biden și Liz Truss, hotărâți să protejeze realizările acordului de pace nord-irlandez

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site