NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pregătiri pentru lupta cu zăpada:”Nu vreau să le spun oamenilor că nu am putut interveni eficient”!

Reprezentanții autorității publice locale lucrează în aceste zile la un plan de acțiune și intervenție pentru perioada căderii zăpezii și apariției înghețului. Primarul Municipiului este de părere că acestea ar fi trebuit deja stabilite.

Întrebat în conferința de presă de astăzi dacă au fost luate primele măsuri, Marius Pintilie a spus că sunt analizate cele mai bune soluții.

“Avem o cerere din partea societății Ecoserv SRL, care solicită delegarea activității de deszăpezire. Părerea mea este că trebuia stabilit până astăzi: delegăm sau nu delegăm. În lunile septembrie – octombrie Primăria a fost blocată. Trebuie să găsesc împreună cu colegii cea mai bună soluție. Nu vreau să să le spun oamenilor că nu am putut interveni eficient. Procedurile pot dura, eu trebuie să caut soluții rapide, să fim eficienți”, a precizat primarul municipiului Pașcani.

Cel mai probabil se va încheia contract cu o firmă ce deține utilaje pentru intervenție și vor fi utilizate mijloacele din dotarea Primăriei, prin Serviciul de Gospodărie Comunală.  

Advertisements

Related posts

Contre juridice în plenul Consiliului Local pe marginea unui proces cu ApaVital

Răzvan Grecu

Prognoza meteo: Ce vreme se anunţă în weekend, cât de frig se face. Ce ne aşteaptă la iarnă

Redacția

Șefii RAGCL cer acord pentru demararea procedurii de insolvență și transformarea regiei în societate comercială (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...