NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zeci de persoane la audienţele de astăzi. Soluţia pentru eliberarea titlurilor de proprietate!

În jur de 35 de persoane au participat astăzi la programul de audienţe, ţinut de primarul Marius Pintilie. Patru ore a ţinut întâlnirea cu cetăţenii. O parte din ei se vor întoarce zilele viitoare.

Primarul a intrat la ora 09.00 în sala unde a avut loc întâlnirea cu cetăţenii. Din cauza numărului mare de persoane au fost organizate mai multe grupuri de lucru. În conferinţa de presă, de la finalul audienţelor Marius Pintilie a spus că multe din persoanele care au venit la audienţe, au probleme vechi.

“Sunt probleme de fond funciar, cazuri sociale, au fost și persoane care aveau situații care țineau de construcții. Îmi pare rău că nu am putut discuta cu toți. Am vorbit cu cetățenii, ne vom întâlni în primele zile ale săptămânii, astfel încât să le rezolvăm problemele”, a precizat edilul local.

Pentru urgentarea finalizării documentaţiilor în vederea eliberării titlurilor de proprietate, Primăria Paşcani va apela la serviciile unei firme, în vederea realizării măsurătorilor topografice şi finalizarea documentaţiei tehnice.

“Vom apela la serviciile unei firme de specialitate. Vrem să urgentăm finalizarea documentațiilor pentru eliberarea titlurilor de proprietate”, a transmis primarul cetățenilor care așteaptă eliberarea titlurilor de proprietate.

Advertisements

Related posts

Apele Române: „Pentru a funcționa la Pașcani ApaVital trebuie să aibă contract pentru epurarea apelor uzate cu Prest Serv Apa” (DOC)

Răzvan Grecu

Stație de autobuz rămasă în paragină. Iată cum explică reprezentanții Primăriei

Marius Parteni

Situaţie limită: un oraş întreg și câteva comune din Iași, fără apă din cauza secetei

Redacția
Încarcă...