NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

E-on va relua furnizarea gazului către RAGCL, începând de mâine

Situația apei calde și căldurii tinde să își găsească rezolvare la Pașcani. R.A.G.C.L a primit astăzi din partea administrației locale suma de 630.000 lei, reprezentând plata subvenției în avans, pentru semestrul IV.

  

Acești bani urmează a fi direcționați imediat ce vor ajunge în conturile regiei către cele ale furnizorului de gaz metan.Conform unor informații, primarul municipiului Pașcani ar fi purtat discuții în cursul zilei de ieri cu reprezentanții E-On Gaz Moldova, care au dat asigurări că dacă se va face plata și se stabilește un grafic pentru diferența ce rămâne de achitat, de aproape 760.000 lei, atunci compania va relua furnizarea gazului metan. În orele următoare va fi confirmată plata către furnizorul de gaz și transmis graficul de eșalonare propus de către RAGCL Pașcani.

Menționăm că astăzi regia înregistrează o datorie de aproape 1.400.000 lei, iar după ce va face plata de 630.000 lei, va rămâne cu aproximativ 777.000 lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Încă o dovadă că achiziția autobuzelor second hand este suspectă! Contractul se va semna săptămâna viitoare, dar autobuzele au sosit deja! (Video)

Marius Parteni

„Vaccinarea mă protejează atât pe mine, cât şi pe cei care sunt prea mici sau prea bolnavi pentru a fi imunizaţi“

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe mai multe străzi străzi din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site