RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Prefect: Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească

Prefectul Capitalei Alin Stoica afirmă, după violenţele produse în centrul Bucureştiului la finalul manifestaţiei împpotriva restricţiilor, că aceia care au instigat la violenţă trebuie să plătească, iar cei care instigă la nerespectarea măsurilor punând în pericol sănătatea românilor, cei care instigă la violentă impotria organelor de ordine ale statului, cei cărora le păsa mai mult de promovarea propriei imagini decât de interesul general al românilor şi al statului nu sunt patrioţi.

 ”Cei care au instigat la violenţă trebuie să plătească. Cei care instigă la nerespectarea măsurilor punând în pericol sănătatea românilor, cei care instigă la violentă impotria organelor de ordine ale statului, cei cărora le păsa mai mult de promovarea propriei imagini decât de interesul general al românilor şi al statului nu sunt patrioţi. Sunt patrioţi cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat să răspundă la provocări pentru a nu pune în pericol oamenii care manifestau paşnic”, a scris pe Facebook prefectul Capitalei.

El îîi felicită pe jandarmi atât pentru calmul de care au dat dovadă şi care a dus la protejarea cetăţenilor paşnici, dar şi pentru fermitatea şi profesionalismul cu care au oprit violenţele din această noapte.

 ”De asemenea, le mulţumesc tuturor celor care respectă măsurile şi care înţeleg că disconfortul creat de acestea este un preţ mic pentru sănătatea şi viaţă celor dragi”, a afirmat prefectul.

  

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Doriţi să vă angajaţi în armată? Acum este momentul!

Teona Gherasim

Arhiepiscopia Tomisului, obligată de Tribunalul Constanța să demoleze o biserică ridicată ilegal

Redacția

Pericol public în trafic, pe o stradă din Pașcani

Redacția
Încarcă...