RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Arafat, supărat pe ”cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”

Şeful Departaentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă, luni seară, că cei care protestează faţă de noile restricţii impuse de Guvern şi contestă pandemia prezintă nişte puncte de vedere pe care trebuie să le probeze.

”Nu am ce să comentez, decât că protestează şi vin cu puncte de vedere pe care trebuie să le probeze. Realitatea din România este alta din punct de vedere a pandemiei”, a declarat, luni seară, Raed Arafat.

Şeful DSU a prezentat evoluţia cifrelor în ultimele săptămâni şi a arătat că România a intrat în valul al treilea al pandemiei cu mai multe paturi de ATI pline, faţă de valul doi.

”Dacă luăm cazurile active 77.082 cazuri. Unde eram în 5-6 martie: la 47.000. În 28 feb – 41.000. La 34.000 am ajuns la 4 februarie. Azi suntem mai mult decât dublat ca şi cazuri şi poate lua o tendinţă de creştere dacă nu respectăm regulile”, a mai afirmat Arafat.

  

”Cei care urlă să ne spună cum văd ei lucrurile”, a adăugat şeful DSU.

Mii de persoane protesteză, luni, în întreaga ţară, faţă de noile restricţii impuse de Guvern. La proteste se cere inclusiv demisia lui Raed Arafat.

Aflați amănunte de pe news.ro.

Related posts

EXCLUSIV: Pericol ascuns în „laptele şi cornul“ școlilor ieșene

Redacția

O femeie din Ciohorăni, găsită înghețată de frig în casă, a murit la spital

Oana Cordoneanu

Post scos la concurs de Spitalul Municipal Pașcani

Redacția
Încarcă...