RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PP DD vrea cu orice preț capul consilierului Ioan Danu

Continuă telenovela în cazul consilierului Ioan Danu. Comisia Juridică din cadrul Consiliului Local s-a întrunit în urmă cu trei zile pentru a analiza materiale cu privire la trecerea acestuia în rândul membrilor Partidului Conservator, dar și cele prin care organizația PP DD Iași a anunțat că l-a exclus din partid.

Membrii acestei comisii nu au formulat la finalul ședinței nici un punct de vedere.

Alin Aivănoaei, președintele PP DD Iași, este de părere că locul acestuia ar trebui vacantat, astfel încât formațiunea politică să poată face o nouă nominalizare.

  

“El și-a pierdut calitatea de membru fiind exclus din partid de Biroul Permanent Județean, ulterior de forumul superior. Faptul că la momentul actual, din punct de vedere al anumitor date, Primăria tergiversează vacantarea acestui post luând în discuție anumite zile, că nu a fost comunicată, vreau să fac mențiunea următoare: am auzit că dumnealui nu știa de această excludere. Odată cu excluderea noi am transmis și documentul prin care fostul consilier Ioan Danu a luat la cunoștință de această excludere, iar noi am comunicat Primăriei Pașcani în momentul în care au trecut și au curs zilele care le avea la dispoziție conform statului, cu privire la contestarea deciziei Biroului Național al Partidului. De la luarea la cunoștință dumnealui a avut un număr de zile să conteste decizia”, a declarat Alin Aivănoaei, președintele PP DD Iași.       

De partea cealaltă Ioan Danu susține că nu avea cunoștință de decizia Biroului Permanent Național, și că nu ar fi semnat nici un document prin care ar fi luat la cunoștință.

“Biroul Permanent Național s-ar fi pronunțat în cazul meu în data de 6 august 2014. În termen de cinci zile eu trebuia să contest decizia, dar nu am făcut-o deoarece nu mi s-a adus nimic la cunoștință. Nu am semnat așa ceva. Putea oricine să o facă. Nu înțeleg de ce la așa mare distanță cei din PP DD transmit acest document. Au avut atât de mul timp la dispoziție, mai bine de o lună și jumătate. Au făcut-o după ce eu am depus adeziune la Partidul Conservator”, a explicat Ioan Danu, actualmente trecut la PC.   

Mircea Zuzan, secretarul Primăriei Pașcani, nu a dorit să explice motivul pentru care cazul consilierului Ioan Danu a ajuns în discuția membrilor Comisiei Juridice.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Alianța Creștin Liberală în campanie la Moțca:”Am acordat cel mai mare sprijin acestei comunități de la Revoluție până în prezent”

Marius Parteni

Lucian Rusu: Când ceva nu funcționează trebuie reparat, inclusiv în viața politică

Redacția

PSD, organizația locală, despre acuzele PNL, după mitingul AUR de la Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...