RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Povestea unui accident rutier neconfirmat dă bătăi de cap polițiștilor

Un localnic din Moțca pare să fi fost prins „cu mâța-n sac” de polițiști, deoarece, fiind în stare de ebrietate, le-a declarat acestora că fusese acroșat de o mașină.

 

Vorbim de un presupus accident rutier care s-ar fi întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza comunei Moțca, în jurul orelor 3 dimineața, când Gheorghe Ț., de 44 de ani, se întorcea acasă pe bicicletă.

  

Polițiștii susțin că, în urma cercetărilor efectuate, nu s-a confirmat faptul că bărbatul fusese acroșat de un autovehicul și că, cel mai probabil acesta se dezechilibrase singur și căzuse în șanț.

În acest caz, e greu de tras concluzii, însă putem admite ipoteza potrivit căreia aburii alcoolului au fost, într-o oarecare măsură, de vină pentru povestea neconfirmată de autorități, privind accidentul rutier.

În cele din urmă, bărbatul în cauză a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani cu un traumatism cranio cerebral și un traumatism cranio facial destul de serios, fiind transferat ulterior la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

150 de lei pentru o poză în Parcul Municipal Pașcani. Nu este taxa fotografului ci prețul plătit de acesta

Teona Gherasim

Polițiștii vor fi ajutați de cel mai performant sistem de criminialistică pentru a combate pornografia infantilă online

Redacția

Panică într-un bloc din Iași! Mascații au greșit ușile mai multor apartamente (VIDEO)

Redacția
Încarcă...