NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Trupul unui bătrân din Stolniceni Prăjescu a fost găsit plin de lovituri de animale pe un câmp din apropierea casei

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit mort ieri dimineaţă. Trupul bătrânului a fost descoperit de fiica lui abia a doua zi după ce caii cu care plecase s-au întors acasă, iar familia a plecat în căutarea lui.  Printr-un apel la 112, au cerut un echipaj de la Ambulanţă, însă singurul lucru constatator a fost decesul. 

 

"La data de 4 octombrie, în jurul orelor 07.30 polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în extravilanul localității de către fiica lui. În prezent efectuăm cercetările pentru a stabili împrejurările producerii acestui eveniment. S-a dispus de asemenea necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului urmând a se dispune și alte măsuri", ne-a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

  

Cadavrul era acoperit de lovituri de copite și excoriații, iar Poliția face în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul. Conform oamenilor legii, este exclusă ipoteza unei crime.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Cum sunt hărţuiţi şi bătuţi pădurarii de hoţii de lemne. „Dau 400-500 de mii de euro şi te bag în pământ şi îţi pun cruce“

Redacția

Vești proaste pentru Dumitru Pantazi: Procurorii DNA au definitivat dosarul „Perla Neagră”. Edilul este învinuit pentru fapte de corupție!

Răzvan Grecu

MAI: Peste 20.000 de polițiști, pompieri și jandarmi, pregătiți să intervină în condiții de vreme nefavorabilă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site