RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Povestea TRAGICĂ a unei fetițe de 6 ani, din Gaza, găsită moartă lângă cadavrele rudelor după ce a implorat 3 ore după ajutor: „Veniţi să mă luaţi!”

Hind Rajab, o fetiță palestiniană în vârstă de 6 ani, a implorat trei ore să fie salvată. Ea și familia ei au fost prinse sub focul soldaţilor israelieni în Fâşia Gaza. De altfel, micuța implorase ajutor în timp ce în spatele ei răsunau focuri de armă.

Ea a fost găsită de rude, moartă, abia după 12 zile de la incident, potrivit Reuters. Lângă rămășițele fetiței au fost găsite cadavrele a cinci membri ai familiei sale şi a doi lucrători de ambulanţă care se duseseră să o salveze.

Societatea Semilunii Roșii din Palestina a acuzat armata israeliană că a ţintit în mod deliberat ambulanţa, pe care o trimisese la faţa locului, după ce a petrecut trei ore la telefon cu Hind Rajab.

Asta e tot ce a mai rămas din ambulanța trimisă în ajutorul fetiței

  

Membrii familiei au găsit trupul lui Hind, împreună cu cele ale unchiului şi mătuşii sale şi ale celor trei copii ai lor, într-o maşină aflată în apropierea unui sens giratoriu din suburbia Tel al-Hawa din oraşul Gaza, a raportat agenţia oficială palestiniană de ştiri Wafa.

Imaginile filmate de Al Jazeera de la faţa locului păreau să arate ambulanţa la doar câţiva paşi de maşina în care se afla familia,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un bărbat care a terminat în mai puțin de 3 ore un MARATON de 42 de kilometri din Londra a murit „din senin”, în drum spre casă

Redacția

O geantă cu explozibili a fost găsită într-un parc din centrul capitalei Suediei, Stockholm. Poliţiștii au izolat zona, iar o echipă de geniști a acționat imediat

Redacția

Într-un oraș din în Italia s-au produs 20 de SEISME, într-o singură noapte. Autoritățile au închis toate școlile

Redacția
Încarcă...