RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Poşta Românǎ, mǎrul discordiei între PSD si PNL – SURSE

Deşi PSD şi PNL şi-au negociat conducerile instituțiilor de stat, Poşta Românǎ, acum condusǎ de un om pus de liberali, ar fi râvnitǎ de social-democrați.  

Poștă Română, disputată de PSD și PNL. Foto: Inquam

Poștă Română, disputată de PSD și PNL. Foto: Inquam

Surse din interiorul Poștei Române reclamǎ faptul cǎ se încearcǎ trecerea peste înțelegerea politicǎ dintre PSD și PNL şi schimbarea conducerii. Mai exact, Mihai Grigore Mocanu, consilierul ministrului Cercetǎrii, Bogdan Ivan, ar viza postul de director adjunct al Poştei Române, iar Ovidiu Sacara, în prezent director executiv în cadrul instituției, pe cel de director general (în locul lui Valentin Ştefan, susținut de PNL), ambii fiind vehiculați drept oamenii social-democratului Vasile Dâncu.

  

Incompatibilitǎți şi implicarea sindicatelor

Sursele citate atrag atenția și cu privire la cazuri de incompatibilitate ce au legǎturǎ cu Poşta Românǎ. De exemplu, Mihai Grigore Mocanu s-ar fi implicat în negocierea contractului colectiv de muncǎ pentru angajații Poştei. Mai mult, la direcția de control a Ministerului Digitalizǎrii şi Cercetǎrii ar fi fost numit un fost director al Poştei, aflat în proces cu instituția. 

Nu în ultimul rând, sursele citate reclamǎ şi implicarea sindicatelor, arǎtând spre dorința Blocului Național Sindical (BNS) de a pune şefi din rândul liderilor de sindicat.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Circa 60.000 de cutremure au fost înregistrate în sud-estul Turciei de la seismele devastatoare din februarie 2023

Redacția

Pentagonul: „Imposibil” de știut cât va dura războiul, dar Ucraina poate câștiga

Redacția

Restricţii de trafic în Capitală în weekend, pentru mai multe evenimente: meci, adunare publică și semi-maraton

Redacția
Încarcă...