RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Burduja: Candidez pentru că vreau ca bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a transmis într-un mesaj pe Facebook că decizia de astăzi privind propunerea sa pentru Primăria Capitalei a fost asumată după prea multe ezitări. Ministrul a argumentat că va candida pentru ca bucureștenii să nu mai fie „forțați să aleagă răul cel mai mic”. 

FOTO Inquam

FOTO Inquam

„Partidul Național Liberal a decis să desemneze un candidat propriu pentru Primăria Municipiului București. Primul după opt ani, iar acesta este un lucru bun, pentru că bucureștenii merită un model liberal de administrație. Mereu am spus lucrurilor pe nume. Decizia de astăzi a fost asumată după prea multe ezitări. În loc să arătăm bilanțul dezastrului pentru bucureșteni, au fost generate nesfârșite scenarii, ipoteze și dezamăgiri. Am pierdut timp prețios. Dar politica trebuie să fie despre cetățeni și viața lor, nu despre politicieni și cariera lor”, a scris ministrul pe Facebook.

  

Burduja și-a mai motivat candidatura argumentând că „am văzut cu toții ce se întâmplă când oamenii buni stau pe margine”. 

„Când am fost propus președinte al PNL București, am primit multe mesaje de acest fel: „nu te băga, îți vei rupe picioarele”. La fel s-a întâmplat și astăzi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Papa Francisc vrea să viziteze Ucraina: „Am o mare dorinţă să merg la Kiev”

Redacția

Cresc salariile şi pensiile speciale ale magistraţilor. Predoiu: Mă obligă o decizie a CCR. Evităm sute de procese. Ministerul va face economii

Redacția

Iohannis, întâlnire cu ministrul francez al Apărării: Şeful statului a transmis mulţumiri Franţei pentru ajutorul militar

Redacția
Încarcă...