NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Pontul zilei Liga 1. Academica Clinceni – CFR Cluj: Un meci generos în goluri

CFR Cluj s-a întors din Gibraltar cu o victorie chinuită în preliminariile Ligii Campionilor, 2-1 cu Lincoln Red Imps, apoi l-a prezentat pe nou-venitul Denis Alibec, o întărire semnificativă în linia ofensivă. Ardelenii încheie săptămâna în campionatul intern, cu un meci în care își pune doar problema a diferenței de scor.

Atacantul Gabriel Debeljuh a reușit o dublă cu Lincoln, dar criticile la adresa echipei n-au încetat. Ba din contră. Campioana nu convinge, iar Șumudică este acuzat că a stricat stilul echipei. De pe margine i se strigă deja că nu-l va prinde paltonul în Gruia. Antrenorul se apără dând vina pe vânt, dar în Liga 1 nu mai are scuze.

”Trebuie să-I refacem fizic și și mental”, este misiunea trasată de Șumi.

Academia Clinceni este ultima în clasament, după primele 90 de minute ale sezonului. A încasat un 0-2 de la Sepsi și anunță un sezon de sacrificiu, în care a făcut câteva schimbări în lot.

  

”Am arătat rău la Sepsi, chiar foarte rău. Nu suntem într-un moment foarte bun. Au plecat 11-12 jucători. Am încercat să prelungim contractele ca să putem crea acea omogenitate. Toți cei care au venit, cu părere de rău,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Violeta Alexandru a ajuns în Germania, pentru a vedea în ce condiții lucrează românii plecați la cules de sparanghel

Redacția

Ministrul Muncii: Mamele vor primi indemnizaţii majorate şi pentru luna octombrie

Redacția

7.216 persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site