NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Polițiștii pășcăneni caută un bărbat dispărut din luna iulie

Un bărbat din satul Vâlcica, comuna Tătăruși este căutat de polițiști după ce a fost dat dispărut de către familie. Gheorghe Cojocaru de 51 de ani pe data de 5 iulie 2012 a plecat de acasă și nu a mai ajuns la domiciliu. Nu a discutat cu membrii familiei și nici nu a sunat.

Advertisements

Acesta lucra ca muncitor în zona Banatului câte 3 luni de zile, apoi venea câte o săptămănă acasă. Familia, soția împreună cu cei trei copii, dintre care un minor, era obișnuită cu plecările lui pentru că a mai fost plecat fără să spună unde. Ultima dată însă nu s-au certat, nu a avut nici un motiv și au tot sperat că se va întoarce acasă ca de obicei. Gheorghe Cojocaru a spus că a fost dat afară de la muncă, însă în urma verificărilor s-a constatat că aceasta a demisionat, dar nu se știe motivul. Bărbatul a luat de acasă doar livretul militar. Era îmbrăcat cu pantaloni de trening, tricou și încălțat cu șlapi. Are 1,80 m, atletic, cu mustață, păr grizonat, ochi căprui, păr tuns scurt. Cine poate da relații despre Gheorghe Cojocaru este rugat să sune la cel mai apropiat Post de Poliție sau la 112.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Spectacol caritabil la Casa de Cultură, pentru un copil bolnav de leucemie

Redacția

Ancheta pe cont propriu pentru crima.Un “Baltagul” modern: Iata-i pe Vitoria Lipan si pe fiul ei, Gheorghita, ai zilelor noatre, cautand singuri ucigasii unei rude

Redacția

Guvernul împrumută milioane ca să construiască puşcării noi, cu baie în celulă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site