RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Polițiștii pășcăneni caută un bărbat dispărut din luna iulie

Un bărbat din satul Vâlcica, comuna Tătăruși este căutat de polițiști după ce a fost dat dispărut de către familie. Gheorghe Cojocaru de 51 de ani pe data de 5 iulie 2012 a plecat de acasă și nu a mai ajuns la domiciliu. Nu a discutat cu membrii familiei și nici nu a sunat.

Acesta lucra ca muncitor în zona Banatului câte 3 luni de zile, apoi venea câte o săptămănă acasă. Familia, soția împreună cu cei trei copii, dintre care un minor, era obișnuită cu plecările lui pentru că a mai fost plecat fără să spună unde. Ultima dată însă nu s-au certat, nu a avut nici un motiv și au tot sperat că se va întoarce acasă ca de obicei. Gheorghe Cojocaru a spus că a fost dat afară de la muncă, însă în urma verificărilor s-a constatat că aceasta a demisionat, dar nu se știe motivul. Bărbatul a luat de acasă doar livretul militar. Era îmbrăcat cu pantaloni de trening, tricou și încălțat cu șlapi. Are 1,80 m, atletic, cu mustață, păr grizonat, ochi căprui, păr tuns scurt. Cine poate da relații despre Gheorghe Cojocaru este rugat să sune la cel mai apropiat Post de Poliție sau la 112.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Avem cei mai săraci pensionari din ţară!

Redacția

Regele Ferdinand Întregitorul s-a întors la Iaşi

Redacția

Povestea studenților de la Universitatea „Cuza” din Iași. Construiesc o casă pentru o familie săracă și cu doi copii grav bolnavi

Redacția
Încarcă...