RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițistă de la secția 6 Rurală Pașcani lovită cu pumnul de un scandalagiu

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Hărmănești și-a primit pedeapsa în justiție după ce a fost implicat într-un scandal în timpul căruia a lovit o poliţistă aflată în timpul serviciului.

 

  

Judecătoria Pașcani a admis la propunerea procurorului de caz, arestarea preventivă a inculpatului Florin Dinu, cercetat pentru infracțiunea de ultraj.

Pe data de 9 iulie, autorul se afla în fața unui bar din comuna Hărmănești și consuma băuturi alcoolice. Bărbatul era în stare de ebrietate și adresa injurii persoanelor care se aflau în zonă. Oamenii au sesizat o patrulă de Poliție de la secția nr. 6 Rurală Pașcani, care era în trecere. Polițiștii i-au cerut lui Florin Dinu să se legitimeze, acesta a refuzat, a început să facă scandal. Atunci  cei doi oameni ai legii, unul dintre ei fiind o tânără polițistă, au încercat să-i pună cătușele, iar inculpatul a lovit-o pe femeie cu pumnul în piept.

Florin Dinu a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Iași, iar pe data de 11 iulie prezentat în fața judecătorului care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Inițial, avocatul din oficiu al inculpatului a formulat o cerere pentru luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar, însă aceasta a fost respinsă.

 

 

Related posts

Crimă şi viol! Tatăl omorât, iar fiica violată

Redacția

Autorităţile alertate degeaba, la un bloc din municipiul Paşcani. Femeia în “pericol” era la cumpărături

Ema Roman

Păcălită că va ajunge fotomodel, o femeie de 80 de ani a rămas fără 35.000 euro

Redacția
Încarcă...