NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tineri din Pașcani reținuți, după ce au tâlhărit o studentă în scara unui bloc din Iași (VIDEO)

Doi tineri din Pașcani au fost reținuți de polițiști pentru tâlhărie, iar două tinere tot din municipiul nostru pentru complicitate.

Marți, 11 martie,  poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au fost sesizaţi de o tânără de 22 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în jurul orelor 19.00,  i-au sustras de la mână un ceas în valoare de 2.500 Euro. Victima este din Popricani, dar locuia în Iași, ea fiind studentă.

 În urma activităţilor de investigare desfăşurate de poliţişti, în data de 12 martie a.c. au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi 4 persoane bănuite de comiterea acestei infrac ţiuni, B. Andrei, de 22 de ani şi A. Cătălin, de 23 de ani, ambii din municipiul Paşcani, I. Maria de 20 de ani şi B. Roxana de 21 de ani. Pe numele celor doi tineri a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Faţă de cele două tinere se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

  

 Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că tinerele se cunoşteau cu persoana vătămată, şi le-au furnizat informaţii celor doi reținuţi cu privire la bunul sustras şi traseul ce urma a fi parcurs de victimă.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Comunicat de presă IPJ Iași:  TÂLHARI IDENTIFICAŢI DE POLIŢIŞTI

  La data de 11.03.2014, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au fost sesizaţi de o tânără de 22 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, în jurul orelor 19.00,  i-au sustras de la mână un ceas în valoare de 2.500 Euro.  În urma activităţilor de investigare desfăşurate de poli ţişti, în data de 12 martie a.c. au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi 4 persoane bănuite de comiterea acestei infrac ţiuni, B. Andrei, de 22 de ani şi A. Cătălin, de 23 de ani, ambii din municipiul Paşcani, I. Maria de 20 de ani şi B. Roxana de 21 de ani. Pe numele celor doi tineri a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de cele 2 tinere se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată. Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că tinerele se cunoşteau cu persoana vătămată, şi le-au furnizat informaţii celor doi bănuiţi cu privire la bunul sustras şi traseul ce urma a fi parcurs de victimă.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

{flv}diverse/Presa_12_03_2014{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prevenire furturilor din buzunare

Redacția

Scandal între frați ieri seară în suburbia Blăgești

Marius Parteni

Şofer aproape în comă alcoolică – protagonistul unui accident rutier soldat cu victime pe strada Grădiniţei

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site