NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Poliția susține că “Regele fierului vechi’’ nu poate să justifice cei 130.000 de lei furați

Nunucă Ștefan cunoscut de pășcăneni ca și “Benone” nu poate justifica în fața polițiștilor suma de bani pe care susține că i-au sustras-o hoții în urmă cu câteva săptămâni.Omul de afaceri a declarat polițiștilor că i-au dispărut de la un punct de lucru 130.000 de lei și 200 de kg de cupru. Însă după ce polițiștii i-au cerut să probeze existența acelei sume, reclamantul nu a mai găsit drumul către Poliție pentru a furniza informațiile cerute.

Advertisements

“Există un dosar de cercetare penală în care un reprezentant al firmei a sesizat faptul că pe timp de noapte persoane necunoscute, prin amenințare, au sustras de la un punct de lucru o sumă de bani și o cantitate de deșeuri neferoase. În cauză se efectuează cercetări și la finalizarea acestora se va propune soluție legală.  La data depunerii reclamației s-a precizat că ar fi vorba de 130.000 lei și aproximativ 200 kilograme deșeuri neferoase, însă până astăzi reclamantul nu a putut dovedi acest lucru“, ne-a declarat cms-șef Tiberiu Dogaru, șef adjunct Poliția Pașcani.  Anchetatorii au declarat reporterilor NewsPascani.com că există multe contradicții între declarațiile paznicului care ar fi fost bătut  de hoți în timpul jafului: La punctul de lucru se afla un paznic care susține că ar fi fost agresat, amenințat, de cei care au sustras banii, însă există unele contradicții între declarațiile acestuia, a completa cms-șef Tiberiu Dogaru.

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

  

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Site-ul Sputnik.com, spart de Anonymous. „Putin și Lukașenko și-au anunțat logodna” sau „Putin nu spune glume pentru că nu știe” sunt doar câteva titluri puse de hackeri

Redacția

Unde călătoresc românii și cât de scumpe sunt zborurile la final de an

Redacția

Pentru pășcănenii cu procese: adrese virtuale create de Tribunalul Iași pentru sesizări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site