RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL Timiş, reacție după ce Dominic Fritz a criticat Guvernul pentru măsurile de austeritate impuse primăriei: ”În campania electorală din 2020 striga din toate puterile că trebuie reduse cheltuielile publice”

PNL Timiş a reacţionat, sâmbătă, după ce primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a criticat Guvernul pentru măsurile luate privind reducerea de cheltuieli, afirmţnd că trebuie să taie 10 la sută din cheltuielile privind bunurile şi serviciile, acest lucru însemnând iluminat public sau curăţenie. Liberalii spun că ”atunci când dirijezi un cor de amatori nu ai de-a face cu capitole bugetare”, fâcând referire la faptul că înainte de a deveni primar, Fritz a dirijat un cor de gospel.

Într-un comunicat de presă, de sâmbătă, PNL Timiş arată că reacţia lui Dominic Fritz este ”cel puţin bizară” şi că a uitat ce a promis în campania electorală din 2020.

”Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare anunţate de Guvernul Ciucă au stârnit o reacţie cel puţin bizară din partea primarului Timişoarei, care pare să fi uitat ce a promis în campania electorală din 2020 când striga din toate puterile că trebuie reduse cheltuielile publice. Dominic Fritz spune că oraşul care l-a ales să se ocupe de problemele administraţiei locale va avea de suferit din cauza reducerii cu 10 procente a cheltuielilor cu bunuri şi servicii. În mod foarte ciudat, primarul Fritz afirmă că va tăia din banii pentru iluminatul şi curăţenia oraşului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Care este profilul „politicianului TikTok“, rețeaua socială preferată a tinerilor ANALIZǍ

Redacția

Rareș Bogdan: Devine din ce în ce mai insuportabilă coaliția cu PSD. L-am informat pe președintele Iohannis că PSD nu e un partener loial. Vom avea nevoie să explice și domnia sa că România nu mai suportă alte majorări de taxe

Redacția

România a sprijinit și va continua să sprijine Ucraina, afirmă Iohannis la ONU

Redacția
Încarcă...