RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PNL Bucureşti anunță că nu va vota bugetul propus de Nicuşor Dan. Ce acuzații lansează liberalii

PNL Bucureşti a anunţat, marţi, că liberalii nu vor vota propunerea de buget a Capitalei a primarului general Nicuşor Dan, fiind lansate chiar acuzații de folosire a banilor publici în cadrul campaniei electorale.

Sebastian Burduja, președintelel PNL București FOTO Inquam Photos

Sebastian Burduja, președintelel PNL București FOTO Inquam Photos

„De ce PNL Bucureşti nu va vota propunerea de buget a lui Nicuşor Dan? Pentru că ţine Bucureştiul blocat, iar viziunea de dezvoltare a Capitalei lipseşte cu desăvârşire. PNL Bucureşti a analizat la nivelul consilierilor generali şi al comisiilor de specialitate propunerea de buget publicată de Nicuşor Dan. Concluziile sunt clare: Bucureştiul blocat, lipsă de viziune şi capacitate administrativă. Este ceea ce bucureştenii constată şi trăiesc în fiecare zi, din păcate”, arată într-un comunicat al PNL Bucureşti, potrivit Agerpres.

  

Totodată, preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a transmis că proiectul de buget propus de Nicuşor Dan este „o glumă proastă”.

De aproape patru ani de zile, Nicuşor Dan ne dezamăgeşte constant, servindu-ne doar scuze, vorbe şi scandal. Rezultatele sunt practic zero, totul e blocat, iar viziunea de dezvoltare a Bucureştiului lipseşte cu desăvârşire. În primii trei ani de mandat, PNL i-a acordat lui Nicuşor Dan sprijin total şi şanse fără număr.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Super duelul european din sferturile CM 2022 Qatar

Redacția

20 de ani de la primul SMS. Ce text continea primul mesaj trimis si cine a fost autorul lui

Redacția

Parlamentul a adoptat declarația de susținere a Ucrainei: Federația Rusă să înceteze războiului de agresiune

Redacția
Încarcă...