NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Plângere pentru amenințare depusă de un șofer de taxi

Un șofer de taxi, în vârstă de 33 ani, a depus ieri seară o plângere la Poliție în care a reclamat că a fost amenințat de trei persoane, pe care nu a vrut să le transporte în mai multe localități. Poliția cercetează acum acest caz.

 

 

Totul s-ar fi petrecut ieri seară. Taximetristul ar fi fost direcționat către un market din zona deal la o comandă. În mașină s-au urcat trei persoane, care mai întâi au solicitat să fie duse către magazinul non-stop din fața Spitalului Municipal. După ce și-au cumpărat băutură, acestea au cerut să fie duse către Moțca și mai apoi Roman.

 

Șoferul de pe taxi a încercat să refuze comanda, după ce a constatat că acestea erau sub influența alcoolului. În zona semafoarelor a coborât din mașină, s-a ascuns într-un magazin și a sunat la Poliție prin serviciul 112.

 

Oamenii legii ajunși la fața locului au găsit doar șoferul de taxi și mașina. Agresorii au părăsit locul.”Se fac cercetări pentru a se stabili cum s-au întâmplat lucrurile”, ne-a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.   

 

Advertisements

Related posts

Accident rutier la Blăgești: Două mașini avariate și o victimă în urma unei depășiri neregulamentare (FOTO)

Marius Parteni

Consilierii PSD cercetați pentru abuz în serviciu de procurorii pășcăneni

Răzvan Grecu

Răzbunarea cruntă a unor francezi pe un țigan de 16 ani, pe care îl suspectau de furturi. A fost găsit în comă, într-un cărucior de supermarket

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site