RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Peste 120 de locuri de muncă vacante în Pașcani. Vezi ce caută angajatorii! (DOC)

Angajatorii pășcăneni sunt în continuare în căutarea forței de muncă. La ALOFM Pașcani s-au actualizat listele cu locurile de muncă vacante, ultima listă a acestui an. Firmele din municipiu sunt în căutarea unui număr de 16 persoane cu studii superioare, în vreme ce alți antreprenori caută 110 pășcăneni cu studii medii. 

Cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniul industriei, respectiv 96, în vreme ce pentru postul de confecționer sunt libere 20 de posturi. De asemenea se caută 5 oameni care pot opera în domeniul transportului și alte 5 în alte activități de servicii.

Situația locurilor de muncă din municipiul nostru variază de la săptămână la săptămână, iar pășcănenii analizează îndeaproape oferta, în speranța de a fi angajați.

  

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. 

Vezi lista cu locurile de muncă vacante:

Related posts

Pandemia a crescut preţurile pentru înmormântări. Antreprenorii din industrie se plâng că nu au primit niciun ajutor de la stat

Redacția

Speranță pentru Nicoleta! În această seară a plecat spre un spital din Turcia

Oana Cordoneanu

Pășcăneancă bătută cu o tigaie și pumnii de către soț

Oana Cordoneanu
Încarcă...