NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pericol de prăbuşire!? Cad bucăţi din coşul de evacuare al centralei termice din piaţa deal

Cad bucăţi din coşul de evacuare a fumului, de la o centrală aparţinând RAGCL Paşcani. Este vorba despre Centrala Termică nr.11 , situată în zona pieţei deal, vizavi de Primărie.

 

 

  

Autorităţile locale nu s-au sesizat, în schimb, mai multe imagini cu centrala, au apărut pe un site de socializare, însoţite de mesajul “până diseară e la pământ”.

Contactat telefonic, directorul regiei de Termoficare a declarat că are la cunoştinţă situaţia, însă nu va putea interveni decât în primăvară, când va sista furnizarea agentului termic.

“Sus, la nivelul coşului sunt  foarte multe gaze arse, toxice, şi nu se poate interveni acolo până nu se opreşte căldura. Se poate lucra doar pe schelă. Şi celelalte coşuri au probleme, nu doar acesta. În afară de faptul că arată foarte rău, este un real pericol pentru cei care sunt acolo. Am să adresez municipalităţii rugămintea de a ne sprijini. Ne trebuie măcar o săptămână să intervenim acolo, timp în care căldura ar trebui să fie oprită”, a precizat Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Paşcani. 

Foto sursa Facebook

Advertisements

Related posts

Administrator de asociație acuzat de o țeapă de 1 milion de euro

Redacția

RAGCL Pașcani suspendă cursele pe patru trasee

Oana Cordoneanu

Scandal pe plata apei la toaletă, între USR Pașcani și Ovidiu Teșu

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site