RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bărbatul din Boșteni, care doarme într-o groapă, se bucură de atenția semenilor

Situația bărbatului de 44 de ani din suburbia Boșteni care doarme într-o groapă nu s-a îmbunătățit prea mult.  

După ce reprezentanții Primăriei au intervenit în acest caz în urma reportajelor difuzate de Actualitatea Tv, Vasilică Lupu are acum buletin și a fost inclus pe lista persoanelor care vor primi de sărbători tichete sociale în valoarea de 80 de lei.  

  

Astăzi echipa știrilor Actualitatea Tv, care l-a căutat pentru a vedea în ce mod a fost ajutat, l-a găsit pe bărbat la sediul Primăriei Pașcani. Venise pentru a intra în posesia tichetelor.

Din nefericire condițiie în care el locuiește sunt aceleași pe care le-am făcut cunoscute în urma articolelor noastre. Tot ce îi lipsește este un acoperiș deasupra capului. Ancheta socială realizată de funționarii Primăriei a fost îngreunată de membrii familiei, care au ponegrit imaginea bărbatului. Bărbatul face partea acum și din rândul beneficiarilor de ajutor social, iar pentru venitul primit execută ore de muncă.

“Eu mulțumesc celor care m-au ajutat și mulțumesc celor care au făcut ancheta socială fiindcă datorită lor am reușit să iau acum două bonuri, unul de 50 de lei și unul de 30 de lei ca să am mâncare la Crăciun. M-am înscris la cantina socială și mănânc ziua o mâncare caldă. Tot ei mi-au dat un loc de muncă, am reușit să fac și buletinul, dar este provizoriu deocamdată și urmează să îmi fac buletinul final, ne-a declarat Vasilică Lupu.

El rămâne plăcut surprins de bunătatea pășcănenilor care au decis să îl ajute și consideră că Dumnezeu și-a întors fața către el. Vasilică Lupu a intrat și în posesia celor 100 de lei, pe care un pășcănean i-a donat prin intermediul Actualitatea Tv.  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Supărare în comunitatea rromilor. Un lider internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Marius Parteni

A avut noroc că a chemat ambulanța la timp

Răzvan Grecu

Membrii Sanitas Iași vor grevă generală

Redacția
Încarcă...