NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Percheziţii persoane din municipiul Paşcani pentru evaziune fiscală

Percheziţii în municipiul Paşcani, într-un dosar de evaziune fiscală.

 

În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi efectuează 4 percheziţii, în judeţele Iaşi şi Suceava, la 3 persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.700.000 de lei prin evaziune fiscală.

  

La data de 04 iulie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, efectuează două percheziţii în municipiul Paşcani şi două în localităţile Gura Humorului şi Frasin, din judeţul Suceava, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada  2010-2012, trei persoane, având calitate de reprezentanţi legali ai unei societăţi comerciale, ce are ca obiect de activitate comerţul cu autoturisme şi autovehicule, nu ar fi evidenţiat în actele contabile veniturile obţinute, sustrăgându-se prin aceasta de plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul adus bugetului de stateste estimat, până în prezent, la 2.700.000 de lei.

Persoanele vizate urmează să fieconduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi,  pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 

Sursa: IPJ Iaşi

Advertisements

Related posts

Călători revoltaţi! Un tren a fost vandalizat la Ruginoasa

Ema Roman

Bărbat din Costești condamnat de Judecătoria Pașcani, băgat după gratii

Oana Cordoneanu

Şofer păşcănean amendat după ce a intrat cu maşina pe Esplanadă, pentru a descărca marfa la un magazin (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site