NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcani: Servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare pe timp de pandemie, oferite de Ecoserv

Menținerea curăteniei în locuință, dar și la locul de muncă,  este cea mai buna modalitate de a asigura sănatatea tuturor mai ales în această perioadă de pandemie, și nu numai.

Societatea CLP Ecoserv desfășoară activități de dezinfecție, dezinsecție și deratizare la cerere, contra cost, pentru persoanele fizice și juridce, având în vedere pandemia de coronavuirus.  

Așadar, acțiunea de dezinfecție poate fi prestată în spațiile închise ale clădirilor ce aparțin persoanelor fizice sau juridice, ale clădirilor instituțiilor publice, altele decât cele din subordinea autorității administrației publice locale.

Dezinsecția poate fi realizată atât în spații deschise (terenuri), dar și în spații închise (apartamente, subsoluri).

  

De asemenea, societatea CLP efectuează și deratizare în zonele ce prezintă un potențial focar de infestare sau zone din spații interioare și exterioare ce creează condiții de dezvoltare a rozătoarelor.

Persoanele interesate se pot adresa în scris la adresa de e-mail office@clpecoserv.ro sau la numărul de telefon 0767 828 134.

Advertisements

Related posts

Strada Sportului din municipiu, închisă pentru asfaltare

Ema Roman

Instalatorilor de la ApaVital, care au debranșat blocul Moldova, li s-au luat datele personale de către polițiști

Ema Roman

Magistrații Tribunalului Iași, ApaVital și ARSACIS spun în cor că singura soluție pentru ca legea să fie respectată, în privința redevenței, este ieșirea din asociație a municipiului Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...