NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Luni, 10 iunie, se decide soarta RAGCL Pașcani!

Ședință extraordinară luni, 10 iunie, pentru a se discuta despre viitorul RAGCL Pașcani. Aceasta se va desfășura de la ora 10.00.

 

 Pe ordinea de zi se află cele trei proiecte care au legătură cu viitorul Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă, retrase la ședința ordinară aferentă lunii mai, pe motiv că în sală nu erau prezenți toți membrii Consiliului de Administrație și conducerea regiei.

  

 

În ședința de luni trebuie să se decidă ce se va întâmpla cu regia, cu angajații acesteia și ce fel de activitate va defășura în viitor.

 

Iată cele trei proiecte;     

 

 Raportul administratorilor R.A.G.C.L. Pașcani privind situația economico-financiară pentru anul 2018 – raportori Administratori R.A.G.C.L. Pașcani

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli al R.A.G.C.L. Pașcani pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale R.A.G.C.L. Pașcani, pentru anul 2019 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Advertisements

Related posts

Două posturi vacante scoase la concurs la Serviciul Taxe şi Impozite Locale

Redacția

Zile libere în plus în 2021

Redacția

Chiriașii locuințelor sociale și a blocurilor ANL vor avea centrale de apartament montate de Primărie, dacă Dumitru Pantazi și consilierii PSD vor fi de acord cu o inițiativă a consilierilor PNL! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site